O MPM Oil

DOBRO DOŠLI U NAFTNU KOMPANIJU MPM INTERNATIONAL OIL COMPANY. HVALA ŠTO STE SE PRIKLЈUČILI NAŠEM SVETU MAZIVA I SPECIJALIZOVANIH TEČNOSTI.

O NAMA

Kompanija MPM je osnovana u Holandiji i ostala je pravi specijalista za maziva i tečnosti već duže od 25 godina. Od tog trenutka prešli smo dalek put u zajedničkom rastu i dostizanju izvrsnosti sa našim globalnim kupcima, dobavljačima i izvanrednim osobljem. Od samog početka, naš cilj je bio da budemo najpotpuniji dobavljač svih maziva i drugih tečnosti modernih svetskih voznih parkova sa proizvodima odobrenim od strane proizvođača originalne opreme. Danas smo ponosni što smo shvatili taj izazov. Naša kompanija posluje u više od 50 zemalja sa jedinstvenom proizvodnom linijom od preko 350 različitih maziva i specijalizovanih tečnosti odobrenim od strane proizvođača originalne opreme.

VIZIJA I STRATEGIJA

Godine 1990. očekivali smo rastuću potrebu za daleko raznolikijim i specijalizovanijim spektrom maziva i tečnosti za automobile, teretna i teška vozila. Poređenja radi, 1995. godine bilo je neophodno manje od 10 različitih proizvoda da bi se ispunili obavezni tehnički standardi proizvođača automobila. Danas proizvođači automobila zahtevaju gotovo 100 različitih obaveznih proizvoda da bi održali sve veću složenost motora kako bi se ispunili zahtevi energetske ekonomije, zahtevi u pogledu zaštite životne sredine i naravno povećale performanse motora do maksimuma.

Poslovni cilj kompanije MPM je transparentan: potpuno zadovoljavanje rastućih potreba tržišta za svim mazivima i tečnostima za savremene svetske vozne parkove sa samo obaveznim proizvodima odobrenim od strane proizvođača originalne opreme. Naša strategija je da se usredsredimo na ispunjavanje stalnih i sve većih zahteva svetske automobilske industrije.

KAKO VAM PRUŽAMO VREDNOST

Kupca uvek stavljamo na prvo mesto – držimo ga i na umu i u srcu. Isporučujemo asortiman proizvoda koji pokriva preko 99% obaveznih maziva i tečnosti za održavanje voznih parkova širom sveta. Dostavljamo samo obavezne proizvode odobrene od strane proizvođača originalne opreme. Nudimo najbolju uslugu na mreži i globalnu tehničku ličnu podršku. Poslujemo iz visokotehnoloških specijalizovanih objekata sa sedištem na području između Antverpena i Roterdama radi lakše i ekonomičnije globalne isporuke. Mislimo globalno ali delujemo kao lokalni preduzetnici.

PRIDRUŽITE NAM SE U MPM ISKUSTVU.

zatvori